Pages

Dak Polo-Polo...

Saturday, April 16, 2011

Syorga Coklat Di Langkawi...

Hahhh nilah part yg last skali kite orang terjah... Syorga coklat... Dekat area pekan kuah... Memang tak sah kalau tak beli walaupun 1... Tapi orang mcm aku ni 1 je x cukup sure nak lebey2 huahuahua... Habis aku borong Daim, Kinder Bueno ermmm mcm2 lah... Amacam byk kan hehehe aku ni xdelah antu coklat sgt tp mengenangkan family tersayang kat KL tu huhuhu... Bab coklat plak aku nak syorkan korang pegi ke "Haji Ismail"... Sbb die murah dari kedai2 lain yang aku dah survey... Coklat ni pun last2 baru kite orang pegi bukan sbb ape cuaca panas giler so surelah akan cair dlm beg bukan cair dimulut hehehe... Sempat gak capai suar ala2 pantai same sudu makcik kesayangan aku kirim... Lps tu makan Laksa same Cebdol Pulut buat kali terakhir... Tapi seingat aku kite orang byk habiskan mase makan di fastfood pya tempat mase kat Langkawi ni sbb tax xde kot so time pagi... Tengah hari... Malam fastfood ajerk memanjang... Janji puas ati...








2 comments:

  1. wei...coooooooooooooookklaaaaaaaattt...hauhahaha..yup langkawi chocolate paradise bebeh...ahahaha...tapi bila dah dpn mata tak tahu nak bli yg mana..mcm nak bawa balik satu kedai!! hauhahaha...sini pown coklat agak murah okay..nnt aku share cite chocolate aku plak..bila cite bab coklat tingat zaman blaja dulu aku tukang supply gula2 or coklat lam class time ngantuk..ZZzzzzz...ahauhahah..

    ReplyDelete
  2. hahahaha betul tia aku igt lagi... ko mmg leh jd pembekal yg berjaya hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis