Pages

Dak Polo-Polo...

Monday, August 8, 2011

Menahan Nafsu Di Donatello...

Salam senin semuanya... Korang pose tak...??? Jangan jadi bebudak sudah tak pose lak kan... Pejam celik dah 8 hari kite berpose... Alhamdulillah setakat ni lom ade rongak lagi... Nampaknyer entry "Bandung" aku akan habis dalam minggu ni gak... Jenuh plak nak menghabiskan die... Ape pun sabar-sabar bulan baek ni bagus... Huhuhu...

Ok kali ni aku nak cerita pasal "Donatello"... Ni bukan citer pasal air Melo mahupun Marshmallow... Ni bukan kena mengena benda letak kat mulut tapi kene mengena pasal pakai kat kaki... Ok kalau korang ke bandung sile ringan-ringan kaki korang tu menuju ke Donatello ni... Sebuah butik yang sangat terkenal dengan "kasut/selipar" di daerah Bandung ni... Harga pun boleh tahan murah dan jugak berkualiti... Info membe aku Mat yang penah beli dah setahun die pakai x putus-putus, melainkanlah kalau korang jalan diheret-heret selipar di Tar jalan tu macam tulang patah kan... Haaaa tu sure bukan selipar je putus Jari jemari kaki pun boleh putus...

Tapi sadis aku kat sini, aku dah jadi miskin dekat sini... So cume menahan nafsu tengok selipar-selipar, walaupun dicelahan-celahan mulut-mulut selipar dok memanggil "ayuh dong mas, angkat aja aku mas" aku tetap menahan... Hehehehe... Serius macam mane & bagaimane aku leh menahan tak membeli silapar ni eh... Seyes sampai M'sia rase rugi tak beli, rase macam nak patah balek je (ko igt die kat Wangsa Walk???)... Takpelah xde rejeki, next time g lagi huahuahua... Tapi ingat Donatello ni cuma ade di Bandung so jangan tertipu plak tetibe ade jual kat sini... Kalau ada sure dorang dah buat iklan kan...









:: Mane paper beg aku huaaaaa sedihhhh... Yasser same Apis ade die simpan dalam van ::

1 comment:

  1. all your posts about bandung, really make me super excited. can't wait for my trip to bandung next week. thanks for ur info (^^,)V

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis